lauantai 18. toukokuuta 2013

Vanhan uusi, iloinen elämä


Kasa syystä tai toisesta käytöstä poistuneita T-paitoja ja mekkoja sai uuden elämän lapsen vaatteena. Joku lempivaatekin oli tuossa pinossa, siispä on oikein mukavaa, ettei pino päätynyt kaatopaikalle. Mekko on saksittu vapaasti, koska en ole koskaan vaivautunut tekemään kaavoja pelkkää liivimekkoa varten. Ehkä pitäisi? Tyttäreni suureksi riemuksi tässä vaatteessa on myös kimalletta, intialaisen kuvan korut ovat helmiä ja paljetteja. Tytär on kovasti mieltynyt kaikkeen kimaltavaan ja tavallisesti sitä on ompeluksissa vaikea ottaa huomioon, varsinkaan kun itsellä on erilainen maku. Mutta yritän petrata.Kasasta puuttuu keltainen paita, joka myös silputtiin. Paljon jäi vielä materiaalia, ehkä jonkun kesähupparin vielä...10 kommenttia:

 1. Tosi kivaa kierrätystä ja hauskoja toimintakuvia ;)

  VastaaPoista
 2. Niin mahtava mekko. Tykkään tosi paljon, mutta en kehtaa kehua enempää...

  VastaaPoista
 3. Ihana! Voi kuinka teksisi mieli itsekin silputa, vaan eipä taida meidän pojat pitää.Mutta kos kuitenkin vaikka itselle?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Tämä on sikälikin oikein onnistunut ompelus, että tästä tykkää sekä tekijä että käyttäjä. Poika voisi muuten hyvin pitää samaan tyyliin tehtyä hupparia tai sortseja Mia.

  VastaaPoista
 5. Aivan upea mekko ja kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 6. Ihana! Näyttää sellaiselta, jota on kiva pitää päällä!

  VastaaPoista
 7. Vitsi sä olet Liina taitava! Ja kunnioitettavaa materiaalinkierrätystä samalla.

  VastaaPoista