perjantai 22. helmikuuta 2013

Sydäntaskumekko

Tein velourmekon pienemmälle tyttärelleni koossa 92. Löysin Ottobresta kaavan, jota muokkasin vähän. Jätin pois ohjeessa olleet pyöreät taskut ja laitoin tilalle yhden sydämen muotoisen. Takakappaleen tein ilman keskisaumaa, kun se ei ollut tarpeen enää tuon taskumuutoksen jälkeen. Resoreissa on sekä ruskeaa että pinkkiä lähinnä koska en osannut päättää kumpaa väriä laittaisin.


Lopputulos on aika leveä ja lyhyt, siis pitkä käyttöikä. Aivan iloinen ja pehmoinen mekko pidettäväksi sukkahousujen tai farkkujen kanssa. Ja mikä tärkeintä: aarteille on tasku!5 kommenttia:

  1. Ja mekon omistaja on ihana myös!! Suloinen <3

    VastaaPoista
  2. Voi Liina mä en kestä näitä sun ihanuuksia! Siis sekä nuo tyttöret että nämä muut sun aikaansaannokset on vaan niin huippuja <3 Kiitos linkistä, mun täytyy tulla tänne ammentamaan inspiraatioita jatkossakin. Ei sillä, että mä koskaan kuitenkaan saisin aikaiseksi mitään tällaista, mutta ainakin haavetasolla...

    VastaaPoista
  3. Kiitos, on ollut tosiaan mukavaa löytää joku kanava luovan energian purkamiseen. Ja samalla voi tehdä jotain hyödyllistä.

    VastaaPoista